Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ












ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, Σας καλωσορίζουμε στο νηπιαγωγείο μας και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά. Είμαστε η Χρυσούλα Ναλμπάντη, η Κατερίνα Κοσμίδου, η Κική Αντωνιάδου, και θα ταξιδέψουμε μαζί με τα παιδιά σας σε έναν δημιουργικό και φανταστικό ταξίδι στη γνώση.





Το Νηπιαγωγείο μας λειτουργεί με το ακόλουθο πρόγραμμα:

7:45-7:55: ΠΡΟΩΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΗΠΙΩΝ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ)

8:20-8:30: ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΗΠΙΩΝ

13:00: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΝΗΠΙΩΝ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ)

16:00: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΝΗΠΙΩΝ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ)

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ..ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ 5΄ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.




ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΑΣ

· ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ

· 1 ΠΕΤΣΕΤΑ ΧΕΡΙΩΝ ΜΙΚΡΗ

· 1 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ

· ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΔΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ:(ΟΛΟΗΜΕΡΟ)

1 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΤΑΠΕΡ  ( ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ) ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

1ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ Ή 1 ΠΗΡΟΥΝΑΚΙ

1 ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ, ΤΥΡΙ, ΦΡΟΥΤΟ ,

ΨΩΜΑΚΙ

ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ:

-ΈΝΑ ΚΟΥΤΙ (ΑΠΌ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ) ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΞΙΑ ΡΟΥΧΑ

-ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΜΙΚΡΗ (ΟΛΟΗΜΕΡΟ)

-ΈΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΜΙΚΡΟ(ΟΛΟΗΜΕΡΟ)


ΑΝΕΤΑ ΡΟΥΧΑ
Κατά το διάστημα παραμονής των νηπίων στο σχολείο, θα μάθουν, θα παίξουν, θα φάνε, θα μάθουν να αυτοεξυπηρετούνται. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά θα πρέπει να νιώθουν άνετα, φορώντας κατάλληλα ρούχα και παπούτσια. Οι φόρμες βοηθούν τα παιδιά να αυτοεξυπηρετούνται στην τουαλέτα, χωρίς να τα σφίγγουν ζώνες, σκληρά υφασμάτινα παντελόνια ή στενές φούστες.

ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ, ΌΠΩΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΥΡΙ, ΤΟΣΤ, ΠΙΤΑ,ΚΕΙΚ,ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ,ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ,ΓΙΑΟΥΡΤΙ,Κ.Τ.Λ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

ΈΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ , ΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ , ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙΤΕ




ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Παρακαλούμε να ενημερώσετε σε περίπτωση που το παιδί σας πάσχει από κάποια ασθένεια ή έχει κάποια αλλεργία, για να μπορούμε να βοηθήσουμε αν και εφόσον χρειαστεί. Ενημερώστε αν το παιδί σας προσβληθεί από κάποια μεταδοτική ασθένεια και κρατείστε το στο σπίτι, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Σε αυτό το σημείο σας ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η χορήγηση φαρμάκων από τη νηπιαγωγό, γι αυτό σε περίπτωση που το παιδί χρειαστεί αντιβίωση ενώ έρχεται στο σχολείο, ρυθμίστε την στις ώρες που το παιδί θα βρίσκεται στο σπίτι. 


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου